SÄÄTIÖN URHEILUSTIPENDIEN SAAJAT. JAKOTILAISUUS ON TAMPEREE SEUDUN OSUUSPANKISSA KESKIVIIKKONA 6.5.2015 KELLO 15.30

Kauppaneuvos Kalle Kaiharin Tukisäätiön tarkoituksena on tukea pääasiallisesti nuoria, Tampereen kaupungissa tai sen lähikunnissa asuvia yleisurheilijoita ja jalkapalloilijoita sekä myös muita nuoria urheilijoita, joiden harjoittamalla urheilulajilla on huomattava kansainvälinen merkitys, jakamalla apurahoja, stipendejä ja muita avustuksia.

Nuorten urheilijoiden stipendejä säätiö on jakanut jo yli 35 vuoden ajan.

Tänä vuonna jaetaan nuorille urheilijoille yhteensä 45 stipendiä,  määrältään 200 – 500 euroa. .

Stipendin saa kahdeksan Ilves ry:n, yksitoista Tampereen Pyrintö ry:n, yksi Tampereen Kisatoverit ry:n, neljä Tampereen Pallo-Veikot ry:n, yksi Kangasalan Urheilijat 68:n, kaksi Lempäälän Kisa ry:n, kolme Nokian Urheilijat ry:n. yksi IK Kronan / Pirkkalan Hiihtäjät ry:n, kolme Rantaperkiön Isku ry:n, kaksi Tampereen Sisu ry:n,  neljä Tampereen Voimistelijat ry:n ja yksi Tampereen Yritys ry:n urheilijaa ja kolme TaNNKY:n vammaisurheilijaa.

Valmentajastipendi myönnettiin Rantaperkiön Isku ry:n Jussi Heinolle ja Tampereen Voimistelijoiden Titta Heikkilälle.

Säätiön puheenjohtajana toimii Hannu Routamaa ja varapuheenjohtajana Ray Kaihari. Muut hallituksen jäsenet ovat Eero Mölsä,  Erkki Piililä, Kari Lepistö, Seppo Salminen, Pekka Paavola, Raimo Helminen ja Timo Toivonen

Stipendien saajat liitteenä

Tiedustelut:  Hannu Routamaa 050 682 38 tai Tuomo Huhtanen 0503426246

Katso stipendien saajat ja kuvat Stipendit-sivulta.